Стало відомо, де і коли відбудеться прощання з відомим донецьким шоуменом Сергієм Сивохо



Стало відомо, де і коли відбудеться прощання з артистом, шоуменом, колишнім гравцем КВК, телеведучим та ексрадником РНБО України Сергієм Сивохо.

Про дату прощання повідомляють у сторіс на Instagram-сторінці Ліги Сміху, де Сивохо був тренером.

Прощання з гумористом відбудеться в п’ятницю, 3 листопада, в Києві в МЦКМ Жовтневий палац. Церемонія прощання розпочнеться об 11.00.

ligasmihu_official/InstagramФото: ligasmihu_official/Instagram

Нагадаємо, що український телеведучий, колишній учасник КВК і ексрадник секретаря РНБО Сергій Сивохо помер 17 жовтня. Причиною стала хвороба легень, яка була хронічною. Йому було 54 роки. Смерть настала в Німеччині, а не в окупованому Донецьку, як про це брехали пропагандисти.

Сергій Сивохо народився 8 лютого 1969 року у Донецьку.

Коли майбутньому шоумену було всього шість років, лікарі діагностували йому бронхіт з астматичним компонентом, який змінив все його життя.

Сервій Сивохо прославився завдяки участі у КВК, зокрема як учасник команди «Дрім-Тім».У 2000-х роках вів розважальну програму на 1+1 "Прихована камера". З 2011 по 2013 роки був креативним продюсером програми «Велика різниця по-українськи». Був членом журі першого сезону "Ліги сміху", яку створила «Студія «Квартал 95».

У 2019 році Сивохо розпочав політичну кар'єру. Він балотувався у народні депутати від партії «Слуга народу» в округу Донецької області, але не пройшов. З 21 жовтня 2019 по березень 2020 року Сивохо був позаштатним радником Секретаря Ради національної безпеки і оборони з питань реінтеграції і відновлення Донбасу. 

12 березня 2020 року у Києві пройшла презентація "Національної платформи примирення та єдності", яка обернулася для Сивохо скандалом та судами. Сивохо назвав війну на Донбасі "внутрішньоукраїнським конфліктом", через що його оточили ветерани АТО. У ході бійки Сивохо впав, одного із ветеранів заарештували. Сивохо подав на ветеранів у суд.

Останніми роками креативний продюсер "Кварталу 95" дуже хворів. У 2021 році він екстремально схуд, скинувши 50 кг зайвої ваги. Тоді він зізнався журналістам програми "Зірковий шлях", що проблеми з вагою у нього були через лікування дитячої недуги - бронхіту з астматичним компонентом.

"Для лікування тоді використовувалися тоді для лікування різні засоби, в тому числі і гормони", - сказав він.