Ніжна і смачна намазка для бутербродів зі звичайного масла: кулінарний шедевр за кілька хвилин



Вершкове масло є відмінною основою для приготування різних намазок. Готувати масляні намазки дуже легко, і це займає мінімум часу.

Потрібно лише приєднати кілька додаткових компонентів, перемішати і отримати оригінальну закуску, яка урізноманітніть повсякденний раціон, а також доповнить меню святкового частування.

Один з цікавих, доступних і водночас дуже простих у приготуванні варіантів - намазка з оливками та кропом. Така намазка чудово смакуватиме з тостами або багетом, каво або чаєм.

Як приготувати закусочне масло

Щоб приготовити намазку, знадобляться такі продукти:

  • оливки — 12 штук;
  • вершкове масло — 200 г;
  • цедра лимону — 1 чайна ложка;
  • лимонний сік — 2 столові ложки;
  • кріп — 2-3 гілочки;
  • сіль — дрібка.

Для початку потрібно витягнути масло з холодильника і зачекати, поки воно нагріється до кімнатної температури і стане м'яким.

Оливки, цедру та кріп – дрібно порізати і змішати.

Далі змішати всі додаткові інгредієнти з маслом до однорідності.

Все, закусочне масло готове. Його можна зберігати в холодильнику у скляній тарі протягом трьох тижнів.