Крафтярів Рівного запрошують на різдвяні ярмарки Європи



Крафтових виробників Рівного запрошують взяти участь у проєкті "Різдво з Україною", який покликаний допомогти розширити присутність українських підприємців на різдвяних ярмарках у Європі.

Як повідомили в міській раді, цю ініціативу підтримують Благодійний Фонд Файне.ЮА, Міністерство закордонних справ України, Міністерство культури України та фандрейзингова платформа United24.

Участь у проєкті можуть взяти крафтові компанії, які планують розширити свою присутність на ринках Європи і Великої Британії та виготовляють:

промислову групу товарів (сувенірну продукцію, вироби з дерева, листівки, марки, монети, вироби з овчини, друковану продукцію, вироби з патронів та уламків російської техніки, вироби з коноплі, кераміку, в'язані вироби, одяг з вишивкою, біжутерію та прикраси, новорічні іграшки та декор, світильники, вироби зі шкіри тощо);

харчову групу товарів (продукцію з меду, чай, медовуху, настоянки, наливки, фруктові чипси, пастилу, горіхи та горіхову олію, харчові добавки, солодощі).

А завдяки ініціативі підприємці зможуть дослідити попит на свою продукцію у різних європейських країнах, а також налагодити експорт товарів на ринок ЄС.

Загальний прибуток від продажу продукції з українських експозицій буде використана на збір коштів для волонтерських потреб, пов'язаних з війною в Україні.

Зацікавлених підприємців просять подати заявки до 27 жовтня 2023 року через відповідну аплікаційну форму.