У Києві відбудеться Human Capital Forum 2023



Найважливіший фактор відновлення економіки України – люди. Повоєнна відбудова, реконструкція та модернізація України неможлива без максимально ефективного залучення інтелекту, сили та інновацій.

Про це інформує Житомирська ОВА.

Сьогодні збереження та розвиток людського капіталу є критично важливим аспектом для існування України. І це вже не лише питання до влади, це – питання до суспільства і кожного з нас. Яким буде майбутнє українців?

25 жовтня у Києві пройде Human Capital Forum 2023. Трансляція буде доступна онлайн.

Вперше в Україні відбудеться всеукраїнське обговорення розвитку людського капіталу. Ми розпочинаємо діалог про економіку, безпеку, соціальну сферу, якість життя, освіту та майбутнє. Порушуємо питання, як держава має керувати цими напрямками, щоб розвивати людський капітал. Наша мета – створення єдиної державної стратегії розвитку людського капіталу. Із долученням усіх учасників процесу.

На події Перша віце-прем’єр-міністр — Міністр економіки України Юлія Свириденко презентує урядові напрацювання по людському капіталу, а команда Центру економічного відновлення презентуватиме глибинні дослідження різних аспектів human capital України.

Організатори Human Capital Forum: Центр економічного відновлення, EasyBusiness, Програма розвитку ООН в Україні( ПРООН).

Запрошуємо до участі Human Capital Forum. Збудуймо успішне майбутнє людського капіталу України разом.

Більше деталей – за посиланням humancapitalua.com.

У Києві відбудеться Human Capital Forum 2023, фото-1