«Епіцентр» презентував у Чернігові новий ТРЦ замість зруйнованого окупантами: як він виглядатиме



Генеральний директор ТОВ «Епіцентр К» Петро Михайлишин презентував у Чернігівській ОВА проєкт майбутнього торгівельного центру.

Про це повідомляє пресслужба Чернігівської обласної військової адміністрації.

«Епіцентр» презентував у Чернігові новий ТРЦ замість зруйнованого окупантами: як він виглядатиме, фото-1«Епіцентр» презентував у Чернігові новий ТРЦ замість зруйнованого окупантами: як він виглядатиме, фото-2

Нагадаємо, у Чернігові ТОВ «Епіцентр К» планує відкрити новий торговельний центр на місці повністю зруйнованого. Відповідні роботи вже розпочалися. Поки це – підготовчий етап: завали вже розібрані, на часі – містобудівна документація. Орієнтовна дата відкриття – літо наступного року.

«Епіцентр» презентував у Чернігові новий ТРЦ замість зруйнованого окупантами: як він виглядатиме, фото-3

Вартість інвестиційного проєкту перевищує мільярд гривень. Як і раніше, сама будівля буде одноповерховою, але більшої площі – близько 33 тисячі квадратних метрів (було – 24 тис. кв. м). Головне – з укриттям, яке матиме подвійне призначення і використовуватиметься як паркінг. Загалом тут одночасно зможуть перебувати понад дві тисячі людей, в тому числі й мешканці прилеглого житлового масиву. Розважальних зон в Епіцентрі не буде, проте розглядається можливість облаштування дитячих кімнат.

«Епіцентр» презентував у Чернігові новий ТРЦ замість зруйнованого окупантами: як він виглядатиме, фото-4

За словами Петра Михайлишина, рішення з відновлення Епіцентру – складне, зважаючи близькість кордону з ворогом. Але вкрай важливе в нинішніх умовах: для інших інвесторів це буде своєрідним лакмусом для фінансування бізнес-проєктів, а для самих громадян – нагадуванням, що життя продовжується.

Проєкт буде корисним і самій громаді: у разі його реалізації у місцеву скарбницю буде сплачено більш ніж 16 млн грн податків і зборів. Плюс – це майже пів тисячі додаткових робочих місць.

Отже у разі успішного проходження всіх документальних процедур та узгодження організаційних моментів, безпосередні роботи з будівництва (а спершу – це земляні) компанія розпочне у грудні.


Хочете швидше дізнаватися про найцікавіші і найважливіші новини?
Приєднуйтесь до наших каналів:
- в TELEGRAM
- у VIBER
- в 
INSTAGRAM
Тут тільки найактульніші відео, новини та історії Чернігова!