На Закарпатті відкрили оновлену дорогу до озера Синевир



У забезпеченні безпеки та комфорту під час відвідин туристичної локації також вдалося втілити проєктний задум і побажання туристів, зауважили в пресслужбі установи.

Як повідомили на сторінці НПП "Синевир", відновлено монолітність старого покриття шляхом вирівнювання (фрезерування) існуючого старого шару, укладання нового асфальтобетонного покриття, що зменшить потреби у регулярних ремонтних роботах, очищено систему водовідведення для запобігання затопленню дороги під час дощів та ін.

Також будуть встановлені нові дорожні вказівники та інформаційні стенди. Зараз після завершеного ремонту, дорога має гарний вигляд, а покриття асфальтобетоном виглядає сучасно та охайно, що позитивно впливає на загальне враження подорожуючих.

Відвідувачі озера залишаються задоволеними цим важливим інфраструктурним здобутком та позитивно відгукуються і цінують реалізований план з відновлення дорожнього покриття, оскільки це робить подорож більш приємною і безпечною. Тепер можна швидше та комфортніше дістатися до обраного місця відпочинку і почувати себе впевненіше на дорозі.

Всіх охочих насолодитися красою озера Синевир та безпечними подорожами по найцікавіших природних об’єктах парку!

Читайте також: закарпатські школярі можуть взяти участь у конкурсі учнівських відеосюжетів «Репортер»

Підписуйтеся на наш Телеграм-канал та отримуйте новини ще оперативніше!