Сподіваємось, що років 10-15 розриттів не буде: у Миколаєві майже завершено ремонт тепломережі на Маріупольській, - ФОТО



У Миколаєві, на перетині проспекту Центрального та вулиці Маріупольської ПрАТ "Миколаївська ТЕЦ" проводить ремонт тепломережі.

 Друзі! Наша редакція просить приділити трохи вашого часу, щоб допомогти нам стати краще та бути корисним сайтом саме для вас! Будь ласка, пройдіть опитування. Це займе декілька ваших хвилин, але допоможе нам зрозуміти саме ваші потреби! https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSeWt-SqYVVOk4yGSkOqNVo3m0PniOC0tb48ngRtiWQ4bghuKg/viewform

 У коментарі редакції 0512, голова правління Дмитро Мирошниченко розповів, що ремонт планують завершити до початку опалювального сезону. За його словами, вже виконано 70% робіт. Дмитро Мирошниченко також висловив надію, що після цього ремонту тепломережі, розриття не буде як мінімум 10 років. 

- Виконано 70% робіт. У планах до початку опалювального сезону все закінчити. Це одна з найважливіших магістралей в місті. Останнім часом там було дуже багато аварій, тому цього року ми вирішили капітально відремонтувати близько 300 метрів тієї ділянки, яку ми визначили як найаварійнішу. Це сучасний проєкт з новими ізольованими трубами. Ми розробили проєкт, який профінансувала компанія Нафтогаз Україна. Сподіваємось, що років 10-15 розриттів не буде, — сказав він.

Читайте також: У Миколаєві ТЕЦ продовжує планові роботи з ремонту тепломереж.