Драйв, енергія та гумор: у Житомирі з аншлагом відбувся концерт «Солісти філармонії», — ВІДЕО, ФОТО



«Чотири стилі» - під такою назвою з аншлагом, блискуче відбувся концерт артистів Житомирської обласної філармонії ім. Святослава Ріхтера - ансамблю «Солісти філармонії». Колектив створений рік тому.

В ньому беруть участь високо професійні музиканти міста. Велику кількість композицій для «Солістів філармонії» написав художній керівник колективу, композитор, аранжувальник Євген Стецюк.

Музиканти, також, виконують відомі класичні твори українських композиторів, сучасну музику, популярні джазові композиції, рок – музику в оригінальній обробці Євгена Стецюка.

Родзинкою ансамблю є те, що музиканти під час концертів використовують елементи гумору. Вони експериментують і тим самим створюють гарний настрій глядачам.

«Зараз у сучасному світі ми хочемо відійти від суворої академічності. Сьогоднішній світ інший, і тому, своїми виступами ми хочемо не тільки пропагувати якісну музику, а й донести, що ансамблева музика це ще і драйв, і енергія, і гумор» - говорить художній керівник Євген Стецюк. Професійні музиканти, красива музика, гучні оплески, щирі посмішки та вигуки «Браво!» - все це ансамбль «Солісти філармонії»!

Житомирська філармонія