У Миколаєві "Укрпошта" розпочала марафон підтримки ЗСУ: долучитись може кожен містянин, - ФОТО



У миколаївських відділеннях "Укрпошти" розпочалась ініціатива допомоги українським захисникам. Кожен клієнт може придбати щось з асортименту, який є у поштовому відділені, та залишити речі у скриньці. А вже наприкінці місяця зібране передають безпосередньо бійцям.

 Друзі! Наша редакція просить приділити трохи вашого часу, щоб допомогти нам стати краще та бути корисним сайтом саме для вас! Будь ласка, пройдіть опитування. Це займе декілька ваших хвилин, але допоможе нам зрозуміти саме ваші потреби! https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSeWt-SqYVVOk4yGSkOqNVo3m0PniOC0tb48ngRtiWQ4bghuKg/viewform

Редакція 0512 побувала в одному з відділень та дізналась подробиці ініціативи. 

-  Наша основна мета — щоб населення, яке отримує послуги в Укрпошті, долучилось до збору на потреби ЗСУ. Ми запускаємо цей марафон в усіх відділеннях миколаївської та херсонської дирекцій. Все, що ми зберемо, плануємо передати наприкінці місяця на потреби ЗСУ, — каже керівник Миколаївської та Херсонської філії АТ Укрпошта Єгор Косоруков. 

Так, кожен відвідувач Укрпошти може придбати для захисників солодощі, чай, каву, газети, кросворди та залишити це, аби далі речі передали захисникам:

- Людина може придбати щось з наявного асортименту та покласти у відповідну скриньку. Можна придбати листівку та написати нашим бійцям, які зараз на передовій. Також можна оформити передплату на кросводи, періодичні видання для наших поранених бійців, які зараз перебувають на лікуванні в шпиталях. Також можна придбати донатні марки — частина коштів з продажу підуть на потреби ЗСУ. 

Єгор Косоруков додає, що бійці хоч і забезпечені цим, але все ж завжди потребують консерви, солодких продуктів, чаю та печива.

- Борошно та олія в окопи не потрібні. Те, що ми можемо зібрати — я вважаю, кожен повинен це зробити, — каже він. 

 На зараз це ініціатива миколаївської філії.

- Поки цей марафон на території Миколаївської та Херсонської філій. У будь-якому відділенні, у тому числі у пересувних відділеннях. Ми будемо пропонувати клієнтам взяти в нашій ініціативі активну участь.

В одному з миколаївських відділень клієнти вже почали брати участь та купляти різне для бійців. Одна з жительок передала бійцям каву. Жінка зазначає, що захисникам треба допомагати:

Це ж наша армія. Я їх поважаю і бажаю перемоги. Я їм купила каву. Це дуже важливо допомогти бійцям, - каже вона.

Крім того, до ініціативи долучились і самі працівники Укрпошти, придбавши сканворди, газети та різноманітні продукти: