На знак солідарності з єврейським народом у Кривому Розі здійняли національний прапор Держави Ізраїль, - ФОТО, ВІДЕО



На знак солідарності з народом Ізраїлю на одній з будівель на проспекті Поштовому у Кривому Розі поруч з Державним прапором України підняли національний прапор Держави Ізраїль.

Про це повідомляє сайт 0564.ua з посиланням на власну кореспондентку.

Підняття прапора Держави Ізраїль у Кривому Розі - ініціатива Всеукраїнської жіночої єврейської організації «Проєкт Кешер в Україні» та БФ "Жіночі можливості в Україні". Ця ініціатива була реалізована сьогодня, 10 жовтня. Прапор з Зіркою Давида замайорів поруч з синьо-жовтим Знаменом Державного прапора України на будинку №1 на пр.Поштовому, у якому знаходиться офіс зазначеної організації.

На знак солідарності з єврейським народом у Кривому Розі здійняли національний прапор Держави Ізраїль, - ФОТО, ВІДЕО, фото-1

"Сьогодні ми підтримуємо Ізраїль - країну, в якій зараз відбувається війна, країну, яка за два дні окропилась кров'ю людей, яка охоплена неймовірними терактами. За останні 50 років це найпотужніша хвиля терору. Наша організація, єврейська громада, спільнота вислювлює підтримку єврейському народу, нашому представництву жіночої організації "Проєкту Кешер", українським громадянам і громадянкам, які знайшли у Ізраїлі прихисток від війни в Україні, а зараз перебувають між двома війнами. Світ все бачить. Україна дуже підтримує і розуміє  народ Ізраїлю", - зазначила у своєму коментарі Влада Недак - керівниця ВЖЄО «Проєкт Кешер в Україні» та БФ "Жіночі можливості в Україні" (увесь коментар слухайте на відео).

На знак солідарності з єврейським народом у Кривому Розі здійняли національний прапор Держави Ізраїль, - ФОТО, ВІДЕО, фото-2

Як повідомлялось раніше, терористи ХАМАС випустили тисячі ракет проти мирних міст, захопили жінок, чоловіків і дітей в заручники, загинули сотні людей. Президент Володимир Зеленський, коментуючи події в Ізраїлі, закликав країни світу об'єднати зусилля для боротьби з будь-якими проявами тероризму. Таку заяву український лідер зробив під час свого онлайн-виступу на засіданні Парламентської асамблеї НАТО. Зеленський зазначив, що ХАМАС використовує в Ізраїлі таку саму тактику, що й росія, і що ізраїльські журналісти, які відвідували Україну, кажуть тепер, що бачать удома таке ж зло у своїй рідній країні.

«Однакове зло. І лише одна відмінність: там – терористична організація, яка вдарила по Ізраїлю, тут – терористична держава, яка вдарила по Україні. Декларовані наміри різні, але суть одна», – сказав Президент України.

Слідкуйте за новинами в Telegram. 

Підписуйтесь на нашу сторінку в Facebook. 

Читайте нас на Google News.