Хто «викрадає» світловолосих дівчаток на Донбасі, - ВІДЕО



Із сенсаційною заявою виступила правозахисниця Міра Терада. Вона заявила, що спеціальний військовий підрозділ «Білі ангели», який маскується під волонтерів, викрадає світловолосих дівчаток на сході України. Що то за люди, і навіщо їм дівчатка, - розповідаємо.

Міра Терада насправді  - громадянка росії, мешканка Санкт-Петербургу. В 2019 році її заарештували в США за звинуваченнями у торгівлі наркотиками. Жінка, яку насправді зовуть Оксана Вовк, разом з чоловіком налагодила збут наркотиків, але коли парочку затримали, вона у всьому звинуватила чоловіка. Сказала, мовляв, це він мене змушував відмивати брудні гроші. Тож суд їй дав мінімальний термін. Оксана Вовк відсиділа в тюрмі у США, а в 2021 році вийшла на свободу, і її депортували назад до Петербургу.

І ось тепер ця громадянка РФ розповідає, що відбувалось в розбомбленому Бахмуті. Із вікна пітерської квартири мабуть вона все це бачила.

Хто «викрадає» світловолосих дівчаток на Донбасі, - ВІДЕО, фото-1

Але будь-який фейк ґрунтується частково на правді. «Білі ангели» дійсно існують. Це спеціальний підрозділ Національної поліції України, який був створений приблизно рік тому для евакуації цивільного населення із зони бойових дій. 

Але неочікувано ці поліцейські зустрічають не тільки вдячність за свою роботу. Інколи вони зустрічають дикий опір від деяких родин. Люди не хочуть евакуюватись, навіть сидячі під обстрілами. І ладно б якщо мова йшла тільки про дорослих. Але деякі матусі відмовляються евакуюватись навіть заради своїх власних дітей. Вони переховуються самі, ховають по підвалах своїх дітей, позбавляють дітей від права на навчання, на нормальне харчування і взагалі від права на безпеку. 

Ось чому Верховна Рада ухвалила зміни у законодавстві, які дозволяють поліції примусово вивозити дітей із зони бойових дій у безпечні місця – все заради порятунку.

ДИВІТЬСЯ більше: "С Днем рождения, Владимир Владимирович"