Мер Тернополя відреагував на побиття мобілізованих працівниками ТЦК



Ситуація із жорстоким поводженням кількох працівників тернопільського ТЦК з мобілізованими не минула без уваги керівництва міста. 

Міський голова Тернополя Сергій Надал першим відреагував на проблему та закликав керівництво Тернопільського ОТЦК та СП розібратися у ситуації та притягнути винних до відповідальності через неприйнятне застосування сили. 

"Звертаюся до керівництва Тернопільського територіального центру комплектування. Є інформація, що ваші "окремі" працівники могли застосовувати силу до наших мобілізованих. Я наполягаю і наголошую для "окремих" працівників ТЦК на коректному ставленні до тернополян, які є мобілізованими.

Звертаюсь до тернополян: якщо вам відомі випадки неналежного чи жорстокого ставлення при проведенні мобілізаційних заходів, терміново повідомляйте у військову прокуратуру та поліцію.

Під час війни кожен чоловік має прийти до територіальних центрів комплектування і оновити свої дані. Однак, це передбачає коректне, належне ставлення, відповідно до вимог законодавства!"- написав Сергій Надал.

Наразі журналісти очікують коментарів від силових структур та керівництва ТЦК. 

Такі ситуації не повинні впливати на бажання людей мобілізуватися на захист держави та принижувати людей, які з честю носять військову форму.