Дім на дереві, бабусина хатка та глемпінг: ТОП-8 незвичайних будинків для відпочинку під Києвом



Інколи втомлюєшся буквально від усього і хочеться хоча б на декілька днів вирватися в тихе, затишне місце та побути в єднанні з природою. Але, бажано недалеко від Києва, і щоб Wi-Fi був, і зручності.

Журналісти 44.ua зібрали для вас добірку будинків для відпочинку неподалік Києва, де можна відновитися, набратися сил та порелаксувати. До того ж, це не класичні варіанти, до яких звикли всі ­– готелі, заміські комплекси або турбази.

Відкриває нашу добірку заміський будинок «Коряківський рай» із патіо та видом на озеро. Це затишний будинок оформлений в українському національному стилі. На території цього заміського будинку облаштовано сад, безкоштовну власну парковку та місцем для барбекю. Також надається безкоштовний Wi-Fi. У заміському будинку є 3 спальні, кухня з холодильником і духовкою й 1 ванна кімната з душем, безкоштовними туалетно-косметичними засобами та пральною машиною. Надаються рушники та постільна білизна. Щоранку в заміському будинку подають континентальний сніданок або страви по меню.

Заміський будинок «Коряківський рай»Заміський будинок «Коряківський рай»

Ціна за ніч: 2000 грн , увесь будинок.

Де знаходиться: село Дмитренки, Київська область.

Ще одним цікавим варіантом є заміський будинок «Будиночок у лісі», який збудовано у класичному англійському стилі. Він знаходиться у сосновому лісі на березі Київського водосховища. У заміському будинку є 2 спальні, вітальня, телевізор із плоским екраном, обладнана кухня з обідньою зоною та 1 ванна кімната з душем і пральною машиною, дитяча, велика крита тераса. Навколо простора територія, є альтанка, усе для барбекю, місце для вогнища, парковка вміщує чотири машини.

Заміський будинок «Будиночок у лісі»Заміський будинок «Будиночок у лісі»

Ціна за 2 ночі: 11 000-12 000 грн, увесь будинок.

Де знаходиться:село Лютіж, Київська область.

Хочете дізнаватися ще більше новин Києва, Київщини та України? Скоріше долучайтесь до нашого Telegram-каналу «Головні новини Києва – 44.ua» та читайте, щоб бути в курсі всіх подій та нічого не пропустити.

Також цікавим варіантом для проживання стане шале на воді «Характер парк». Будинок з виходом на озеро та власною сауною. Всередині є все для комфортного відпочинку невеликої компанії чи сім’ї з дітьми. Для гостей можуть запропонувати послуги кухні. Шале знаходиться зовсім поруч з Києвом.

Шале на воді «Характер парк»Шале на воді «Характер парк»

Ціна за ніч:

  • Нд–Чт: 5000 грн / 2 особи;
  • Пт–Сб: 6500 грн / 2 особи.

Де знаходиться: с. Гатне, Київська область.

Наступна місцина в нашій добірці незвичайних готелів неподалік Києва – це глемпінг «Royal Glamping». Глемпінг – це намети зі всіма благами цивілізації. А як щодо двоповерхових наметів біля Дніпра класу люкс – це ж кайфовий пригодницький досвід в житті кожної людини.

Глемпінг «Royal Glamping»Глемпінг «Royal Glamping»

Знімаючи номер Royal Glamping ви отримаєте: терасу з неймовірним краєвидом на Дніпро, мангальну зону, мінікухню, сейф, стоянку, Wi-Fi та багато іншого.

З розваг можна спробувати:

  • риболовля (для професіоналів та аматорів);
  • вело прогулянки;
  • поряд страусина ферма «Кийлівська Асканія»;
  • якщо ви прихильник йоги, то на території готелю влаштовують йога-тури.

Ціни:від 3000 грн.

Де знаходиться: село Кийлів, вулиця Набережна, 6.

Якщо хочете відчути дух українського побуту, тоді бронюйте житло в еко-садибі «Лісова казка». Це традиційна українська хата-мазанка із сучасними наповненням. Господарі ведуть здоровий та екологічний спосіб життя, використовують тільки натуральні миючі засоби для прибирання та миття посуду. Навколо будинку затишне подвір’я, є тераса, альтанка, сад та лазня. Можна замовити харчування, усе готують з натуральних місцевих продуктів.

Еко-садиба «Лісова казка»Еко-садиба «Лісова казка»

Ціна за ніч: 5500 грн, увесь будинок.

Де знаходиться: Дмитренки, Київська область.

Жити тут і зараз, відчувати кожний момент. Засинати під шепотіння лісу в будинку, що ніби виріс з під землі. Заміський комплекс «Уліс» – це ідеальне місце для відпочинку на природі, де можна орендувати будинки, які максимально інтегровані у натуральне середовище.

Заміський комплекс «Уліс»Заміський комплекс «Уліс»

Тут вас нагодують смачною їжею. Власникам тварин приємно буде дізнатися, що цей готель є pet friendly.

Також для гостей комплексу пропонують прокат велосипедів, а також вудки для риболовлі. Крім того, на території комплексу є чани та сауна.

Ціни: від 4 600 грн.

Де знаходиться: село Дудки.

Напевно, немає такої людини, яка б в дитинстві не мріяла про власний будинок на дереві. І чи вірите ви в те, що ставши дорослими, можна і навіть треба втілювати дитячі мрії в життя? А допоможе вам в цьому незвичайний готель, який розташований в Київській області – «Tree House Lodge».

Будинок на дереві «Tree House Lodge»Будинок на дереві «Tree House Lodge»Будинок на дереві «Tree House Lodge»Будинок на дереві «Tree House Lodge»Будинок на дереві «Tree House Lodge»Будинок на дереві «Tree House Lodge»

Беріть свою кохану людину, друзів або родину та вирушайте на зустріч пригодам у будиночку на дереві. До того ж це таємна локація, і для того, щоб її знайти доведеться пройти невеличкий квест, але так ще цікавіше. Правда?

Тут на вас чекає: смачна їжа, тихе потріскування багаття, м’яка та ніжна постіль, хрустка ковдра…

А зараз про сам будинок на дереві:

  • 2 ліжка;
  • душ та WC;
  • кухня-студія;
  • балкон, де можна влаштувати затишний сніданок;
  • зона BBQ з класним грилем.

Час роботи: за попереднім записом.

Де знаходиться: Київська область.

Глемпінг «Шатро» радо зустрічає своїх гостей в селі Уляники, що всього в 90 км від Києва. Відпочинок, який нічим не поступається готельному комфорту, на території кінної садиби, де можна орендувати 3 затишних глемпа. Вони розраховані на 2,4 або 6 осіб відповідно.

Глемпінг «Шатро»Глемпінг «Шатро»Глемпінг «Шатро»Глемпінг «Шатро»Глемпінг «Шатро»

Кожного ранку на вас чекає контенентальний чи вегетеріанський сніданок. В саду є місце для барбекю с усім необхідним. Якщо у вас є бажання потішити свої смакові рецептори, тоді must have для вас відвідати одну з дегустацій на вибір.

Досить легко тут влаштувати собі не нудне дозвілля: прогулянка верхи, або ж піші прогулянки для бадьорості та перезавантаження.

Де: село Уляники, вулиця Джерельна, 78

Якщо ваш емоційний стан потребує перезавантаження або ж ви просто хочете побути наодинці з собою. Тоді завітайте в одне із незвичайних місць і ви будете в захваті. Якщо ви хочете втекти подалі від бетонних джунглів, відпочити від шаленого ритму міста. Відвідайте, один із цих незвичайних будинків, влаштуйте собі романтичну або ж сімейну вилазку. Дозвольте собі подорож-перезавантаження, послухайте заспокійливий шепіт лісу, прогулятися верхи, влаштуйте барбекю або посмажте маршмелоу. Тож, не бійтися своїх бажань і обов’язково втілюйте їх в життя.

Також ми писали раніше про заміські комплекси поблизу Києва для відпочинку, в яких є все необхідне для проведення незабутнього уїкенду.

Крім того, розповідали про бази відпочинку та клуби у Києві, в яких є басейни, ресторани та SPA-центри, а в деяких навіть пляжі.