Більше вишиванки не дарує. Як підприємець із Маріуполя перефарбувався в російський триколор, - ФОТО



Роман Трофимов – підприємець із Маріуполя, став координатором російської політичної партії ЛДПР в Маріуполі.

Про це повідомляли колаборантські засоби масової інформації.

Проєкт «Зрадомір» зібрав інформацію про колаборанта і з’ясував, що ще декілька років тому Роман Трофімов демонстрував проукраїнську позицію і був активним не тільки в бізнесі, а і в суспільному житті Маріуполя.

«В мирному Маріуполі Трофимов був підприємцем, який займається роздрібною торгівлею та громадським активістом. Він не просто носив вишиванку, він навіть був в складі ініціативної групи маріупольців, які дарували новонародженим в День вишиванки їхні перші вишиті сорочки», - йдеться у повідомленні.

Фото з сайту Мрпл.сіті

Більше вишиванки не дарує. Як підприємець із Маріуполя перефарбувався в російський триколор, - ФОТО, фото-1

Після окупації Маріуполя Трофимов добровільно пішов на співпрацю з окупантами. Перереєстрував свій бізнес за російськими законами. Сферу його діяльності залишилась та ж сама – торгівля продуктами та тютюном.

Більше вишиванки не дарує. Як підприємець із Маріуполя перефарбувався в російський триколор, - ФОТО, фото-2

 Виплата податків країні-агресору це вже є злочином, але Трофимов пішов ще далі – він  став координатором маріупольського відділку ЛДПР. 

Більше вишиванки не дарує. Як підприємець із Маріуполя перефарбувався в російський триколор, - ФОТО, фото-3Більше вишиванки не дарує. Як підприємець із Маріуполя перефарбувався в російський триколор, - ФОТО, фото-4

«Трофимов має тісні стосунки з гауляйтером Моргуном, активно займається роспропагандою та отримав російське громадянство», - повідомляє Зрадомір.

ЧИТАЙТЕ нас в Телеграм-каналі Маріуполь 0629

НАДСИЛАЙТЕ свої повідомлення в Телеграм-бот 0629

ОБГОВОРЮЙТЕ новини в нашій групі Фейсбук - Маріуполь Місто-герой

ДИВІТЬСЯ нас на YouTube