Ціни на овочі та фрукти на Оптовому ринку Кривого Рогу, - ФОТО



Сезон овочів та фруктів на Оптовому ринку Кривого Рогу у розпалі. З'являється все більше продавців сезонних овочів та фруктів, також більше містян намагається придбати сезонний товар на зиму. Скільки ж коштують овочі та фрукти у Кривому Розі?

Кореспондент 0564.ua відвідав Оптовий ринок Кривого Рогу, щоб дізнатись ціни на овочі та фрукти.

Картопля

На Оптовому ринку картопля коштує від 7,5 гривень за кілограм. Везуть її до нас переважно з Черкащини.

До речі, рік тому картопля на цьому ж ринку стартувала від 7 гривень за кілограм. Отже за рік ціни на цей овоч трохи зросли.

Цибуля

Ціни на цибулю на Оптовому ринку за місяць знизились майже вдвічі - її продають від 8 гривень за кілограм. Місяць тому вона коштувала від 14 гривень за кілограм. А от рік тому цибуля коштувала від 25 гривень за кілограм.

Морква 

Морква на Оптовому ринку коштує від 12 гривень за кілограм, що дешевше на 3 гривні ніж це було місяць тому. Рік тому цей же овоч коштував на ринку від 24 гривень за кілограм. 

Огірки та помідори

На Оптовому ринку великий вибір огірків та помідорів. Переважна більшість цих овочів вирощена на Дніпропетровщині. Огірки продають від 20 гривень за кілограм, а от помідори - від 8 гривень за кілограм, що вдвічі дешевше ніж на початку серпня. Варто зазначити що по 8 гривень за кілограм продають томат не кращої якості. Деякі продавці на ціннику зазначають "на сік". Кращі помідори продають від 10 гривень за кілограм.

Інші овочі та фрукти

Болгарський перець на Оптовому ринку коштує в чотири рази дешевше ніж на початку серпня. Його ціна - від 15 гривень за кілограм. Варто зазначити, що це ціна на товар не першої свіжості. Кращий товар - від 20 гривень за кілограм.

 Груші продають по 30 гривень за кілограм, а яблука від 10 гривень за кілограм. Сливи обійдуться від 6 гривень за кілограм.

Сині продають по 15 гривень за кілограм, а гіркий перець від 80 гривень за кілограм.

Кавуни продають від 2 гривень за кілограм. За такою ціною кавун нашому журналісту запропонували продавці, які вже розпродали основний товар і в них залишились невеликі залишки. Кращі кавуни коштують від 8,5 гривень за кілограм. Дині продають від 20 гривень за кілограм.

Також на Оптовому ринку продають виноград. Його ціна від 35 гривень за кілограм за опт та від 40 гривень за кілограм в роздріб.

Порівняти ціни з минулим місяцем можна тут.

Слідкуйте за новинами в Telegram. 

Підписуйтесь на нашу сторінку в Facebook. 

Читайте нас на Google News.