У Житомирі свою книгу презентуватиме журналіст та письменник Олесь Доній



Українці тримають оборону на всіх фронтах. Особливе місце посідає культурна сфера: відкриваються нові виставки, художники малюють нові картини, а письменники пишуть книжки про щасливе майбутнє.

Журналіст, політик Олесь Доній презентуватиме свою книгу "Українська мрія. 25 сходинок до суспільного щастя". Про неї автор розповість житомирянам в межах книжкового форуму "Відсіч. ДієСлово", який ми нещодавно анонсували тут.

КОЛИ? - 01 жовтня о 14:00 год.

ЛОКАЦІЯ - Літературна сцена (Бульвар Новий, 4)

Книгу Олесь Доній написав у співавторстві із 33 українськими активістами та громадськими діячами, серед яких письменник Любко Дереш, військовослужбовець Павло Вишебаба, психіатр і дисидент Семен Глузман.

За словами автора, головна мета книжки — формування української національної ідеї, а саме концепція її послідовного впровадження. "Українська мрія 25 сходинок до суспільного щастя" складається з 25 розділів. Стільки сходинок необхідно знати і подолати кожному українцю заради власного щастя та процвітання України, вважає Олесь Доній.

Тема вкрай актуальна й важлива, а, особливо, - сьогодні, коли знову змушені виборювати свою волю, незалежність, суверенність. І це вже вкотре за багато століть. На плечах сучасних українців нині лежить надскладна місія – здобути мир, перемогу і бути гідними називатися українцями. Бути гідними належати до нації хоробрих, сильних, незамних, нескорених з невичерпною жагою до волі!

У Житомирі свою книгу презентуватиме журналіст та письменник Олесь Доній, фото-1