Міліціонер-зрадник зі Слов’янська вбив у центрі окупованого Донецька відомого пропагандиста



Тепер ідейні «новороси» вимагають розібратися з іншим ідейним «новоросом», колишнім міліціонером зі Слов’янська, В’ячеславом Сніткіним, який на машині збив на смерть у центрі Донецька пропагандиста Геннадія Дубового.

Деталі ситуації описали в "ПАТРІОТ ДОНБАСУ".

Колишній міліціонер зі Слов’янська Сніткін перейшов на бік окупантів з першого ж дня захоплення міста – 12 квітня 2014 року. Після втечі угрупування Гіркіна з міста брав участь у боях проти України, зокрема воював біля Савур-Могили. Знайомий з іншим зрадником зі Слов’янська - Володимиром Кононовим, який був так званим «міністром оборони ДНР».

Міліціонер-зрадник зі Слов’янська вбив у центрі окупованого Донецька відомого пропагандиста (фото), фото-1

З 2016 року пішов до комендантського полку так званої ДНР. З 2020 став командувати цим угрупуванням. Окупанти надали йому звання підполковник. В Україні зрадник перебуває у розшуку.   

Геннадій Дубовий, якого автівкою вбив Сніткін, був ідейним прихильником руського миру, пропагандистом, піарником бойовиків з 2014 року. Зокрема прославляв відомого російського терориста Моторолу (Арсена Павлова). Брав участь у захопленні адміністративних будівель у Донецьку навесні 2014 року.

Тепер інші ідейні «новороси» вимагають розібратися зі Сніткіним через смертельне ДТП. До правосуддя закликають Губарєв, Гузенко та інші.

Стверджують, Сніткін ніколи не дотримувався правил дорожнього руху, коли як командир комендантського полку «літав» на авто по місту. Деякі «новороси» починають шукати «українській слід» у звичайному ДТП, згадуючи, що Сніткін колись був українським міліціонером.