Рік на посаді начальника Мирноградської МВА: Юрій Ключка розповів про успіхи та проблеми у громаді



На минулому тижні виповнився рік, як Юрій Ключка очолив Мирноградську міську військову адміністрацію. Юрій В'ячеславович розповів над чим зараз працює та які проблеми вирішує керівництво громади.

В Мирноградській громаді продовжується другий етап ямкового поточного ремонту доріг. Юрій В'ячеславович зазначає, що на ремонт мирноградських автошляхів з місцевого бюджету виділено близько 8 млн грн.

Наразі головною проблемою в Мирноградській громаді залишається водозабезпеченя району 5/6.

«Це єдиний район, де на сьогоднішній день, на жаль, є проблеми. Я вважаю, що ми в найближчий час нарешті їх вирішимо. Думаю, це займе близько місяця. Над цим працюють Мирноградська МВА, компанія «Вода Донбасу», департамент ЖКГ обласної військової адміністрації», – пояснив Юрій Ключка.

Крім того, Мирноградська громада готується до опалювального сезону. В минулому році на котельнях встановили дизель-генератори. Зараз роблять свердловини - це дозволить працювати котельням незалежно від централізованої подачі електрики та водопостачання.

Також, начальник Мирноградської МВА повідомив, що з місцевого бюджету виділено близько 15 мільйонів гривень на закупівлю нового обладнання для потреб Мирноградської лікарні.

«Я особисто спілкувався із завідувачем кожного відділення, врахували всі їх прохання. Тендерні процедури вже пройдені, і обладнання почало надходити. До кінця року все має бути поставлене», – розповів Юрій Ключка.

"Зима буде дуже важкою. Але ми все подолаємо. Всі питання будуть вирішені. Чекаємо та наближаємо перемогу", - додав Юрій В'ячеславович.

Джерело: ТК «Орбіта».