Нова мобілізація на росії і геноцидна - на ТОТ: коли рф значно поповнить свої війська



В росії можуть оголосити нову хвилю мобілізації вже наприкінці вересня. Ще гірше те, що на тимчасово окупованих територіях України псевдо-влада планує впровадити тотальну мобілізацію.

Про це повідомив представник ГУР МОУ Андрій Юсов в ефірі телемарафону, передає сайт 056.

Він нагадав, що мобілізаційні заходи на території держави-агресора не припинялися і після так званої часткової мобілізації.

"Якщо ми говоримо про тимчасово окуповані українські території, зокрема ОРДЛО, там це характер тотальної мобілізації, характер геноцидної політики. І так, один з можливих сценаріїв – це нова хвиля публічної мобілізації, яка може бути і розглядається в сценарії на кінець вересня”, - сказав Юсов.

Зазначимо, що нещодавно очільник ГУР Кирило Буданов розповів, що у росії розглядається варіант оголошення про мобілізацію восени цього року. За його словами, планують мобілізувати до 450 тисяч осіб.

А голова Луганської ОВА Артем Лисогор повідомляв, що в рамках примусової мобілізації на окупованих територіях можуть змінити положення про військовий облік. Пішовши по стопам пригожина, там планують в’язнених на території «лнр» ставити на облік одразу у виправних закладах, щоб вони швидше могли, так би мовити «искупить свою вину перед родиной».