Сімейна освіта: Криворіжці, які навчають дітей у родинах, об'єднались з однодумцями в УНАСО



Криворіжці - учасники сімейного освітнього процесу  об'єднались разом зі своїми однодумцями з інших куточків України в громадську організацію "Українська національна асоціація сімейної освіти (УНАСО). 

Про це пише сайт 0564.ua з посиланням на повідомлення на Facebook - сторінці УНАСО

"Нарешті ми готові поділитися з усіма цією мега-новиною! 1,5 місяці тому на світ з'явилась нова громадська організація "Українська національна асоціація сімейної освіти" або просто УНАСО! 

Чому ж ми повідомляємо про це лише зараз? 

По-перше, все таки сьогодні 1 вересня, тому, щоб показати, що не лише школою єдиною можна жити в цей день, ми вирішили порадіти з однодумцями саме сьогодні, а також поділитись тим, що альтернатива є і, віримо, що саме зараз вона стає як ніколи актуальною і потрібною.

По-друге, протягом цього часу ми готувались, щоб краще представитись, і тому зараз запрошуємо вас до ближчого знайомства на сайті УНАСО  https://www.unaso.org

А ще вже зовсім скоро повідомимо про наш перший проект. Поки лише можемо порадити усім, хто в темі сімейної освіти, запланувати дати 27-29 жовтня, щоб не пропустити цікаву й важливу подію", - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, раніше про досвід криворізьких хоумскулерів ми писали тут:

Як ефективно і безпечно навчати і виховувати дітей під час війни - досвід криворіжців, - ФОТО, ВІДЕО.

Фото: з сайту УНАСО

Слідкуйте за новинами в Telegram. 

Підписуйтесь на нашу сторінку в Facebook. 

Читайте нас на Google News.