Позначте ці дні в календарі: названі 5 потужних дат у вересні 2023, коли вируватиме позитивна енергія Всесвіту



Езотерики запевняють, що у вересні 2023 року у нас буде п'ять сприятливих днів, коли можна отримати максимальне натхнення, енергію та силу. Це періоди, коли Всесвіт віддає свою позитивну енергію, і цим варто скористатись для того, щоб змінити своє життя на краще. Про ці дати повідомляє ТСН.ua.

4 вересня — вихід Венери з ретроградності

Венера, перебуваючи в ретроградному стані, має сильний вплив на самопочуття і стосунки людей. У ці періоди часто виникають конфлікти, проблеми зі здоров'ям. Проте в цей день планета вийде з ретроградності, а це означає, що в нас з'явиться більше сил, енергії, нових можливостей. Тому варто планувати нові починання, зустрічі.

9 вересня — дзеркальна дата

Це дуже потужна дата, коли можна нарешті закінчити всі розпочаті раніше справи і здійснити те, що колись здавалось неможливим. День 9 вересня буде сповнений позитивної енергії та мотивацій для досягнення важливих цілей. Усі труднощі вдасться подолати.

15 вересня — вихід Меркурія з ретроградності

Під управлінням Меркурію знаходяться сфери фінансів і спілкування. Тому в період його ретроградності можливі проблеми з грошима та труднощі у спілкуванні з оточуючими. Але у цю дату все зміниться навпаки, і справи підуть угору. Можна буде відновити зв'язки, знайти спільну мову з важливими людьми, покращити матеріальне становище.

19 вересня — Сонце у протистоянні з Нептуном

У цю дату планета Нептун допоможе краще відчути себе, зосередитись на власних потребах та бажаннях. Цей час якнайкраще підходить не тільки для самоаналізу, а й для нових починань, змін свого життя на краще, вирішення проблем, що накопичились.

23 вересня — день осіннього рівнодення

Цього дня, коли Сонце й Місяць перебуватимуть у повній гармонії, позитивна енергетика і баланс може наповнити і наше життя. Це ідеальний час для очищення від негативу. Езотерики радять відпустити старі образи та налаштуватись на сприйняття позитивної енергії.