Масштабна нічна "бавовна" на болотах: де в росії пролунали вибухи і що знищено



Вночі 30 серпня на болота завітала “бавовна”. Вибухи в росії були відразу у шістьох областях. В результаті "бавовни" є потужні влучення.

Про це на своїй сторінці в соцмережі написав радник мера Маріуполя Петро Андрющенко, передає редакція 056. 

Як стало відомо, ніч в росії пройшла неспокійно - там зафіксовані вибухи в різних частинах країни-агресорки. Безпілотники атакували Підмосков’я, Псковську область - там після влучення ударних дронів в аеропорту сталася пожежа в декількох транспортних літаках Іл-76.

Сама російська пропаганда стверджує, що внаслідок нічної атаки БПЛА на військовий аеродром "Крєсти" у Пскові було знищено два і пошкоджено чотири військово-транспортних літаки Іл-76.

В коментарі LIGA.net представник Головного управління розвідки Міноборони України Андрій Юсов підтвердив знищення чотирьох літаків Іл-76 у Пскові.

Водночас повідомлення, що під час нічної атаки на російський Псков було знищено ще й російський стратегічний бомбардувальник Ту-22, Юсов не підтвердив.

Водночас російські засоби масової пропаганди повідомляють, що після вибухів аеропорт Пскова не обслуговуватиме цивільні рейси 30 серпня.

Крім того, “бавовна” була ще у Брянській, Рязанській, Орловській областях. В Калузькій області сталося влучення в резервуар для нафтопродуктів у Дзержинському районі.

Додамо, що станом на 30 серпня 2023 року ЗСУ знищили 262 410 солдатів армії рф. За минулу добу було ліквідовано ще 570 військових.