Гороскоп на тиждень 28 серпня - 3 вересня: гармонія для тельців, любовні успіхі для риб



Вже незабаром починається останній тиждень літа, яке плавно перейде в осінь. Ми пропонуємо дізнатися, що готує цей період різним знакам зодіаку. 

ОВЕН (21.03-20.04).

Досить бадьорий тиждень, вдалий для професiйних успiхiв, творчого самовираження, важливих подiй в особистому життi. У Чоловiкiв-Овнiв з`являється можливiсть переосмислити минулий досвiд, намiтити плани на майбутнє. Сприятливi заручини, укладення шлюбу, зачаття. Сприятливий тиждень для облаштування побуту, початку будiвництва, ремонту. Сьогоднi в голову Овнам можуть прийти цiкавi думки i цiннi iдеї. Навiть найбожевiльнiшi фантазiї на перевiрку можуть виявитися основою для майбутнiх проектiв.

Сприятливi днi: 30; несприятливi: 28.

ТЕЛЕЦЬ (21.04-21.05)

Гармонiйний тиждень. Тiльцiв вiдрiзнятиме психiчна врiвноваженiсть, умiння слiдувати традицiям i загальноприйнятим нормам. У роботi Тiльцi проявлятимуть вiдповiдальнiсть i високу дисциплiну, оскiльки усвiдомлюватимуть важливiсть покладених на них обов`язкiв. Успiх вiрогiдний у адмiнiстраторiв, соцiальних працiвникiв, громадських дiячiв. Полiтичнi науки, право, археологiя, планування, економiка - це вiдповiднi сфери для застосування таланту Тiльцiв.

Сприятливi днi: 1; несприятливi: 29.

БЛИЗНЮКИ (22.05-21.06)

Тиждень символiзує емоцiйну напруженiсть, прорахунки в роботi i помилки у виборi партнерiв, великi фiнансовi втрати. Життєвий потенцiал Близнюкiв має тенденцiю до зниження. Вiрогiднi головнi болi, отруєння, крадiжки. Друга половина тижня обiцяє бути насиченою цiкавими подiями. Контакти з оточуючими можуть принести Близнюкам задоволення i упевненiсть у власних силах.

Сприятливi днi: 2; несприятливi: 3.

РАК (22.06-22.07)

Не дивлячись на можливi неприємнi звiстки, Раки можуть налагодити i укрiпити вiдносини з оточуючими, полiпшити своє становище в особистому життi. До їхньої думки почнуть прислухатися. Небезпечний тиждень, пов`язаний з травмами, аварiями, хворобами, втратами. Порятунком Ракiв будуть швидкiсть реакцiї, винахiдливiсть i обережнiсть. Раки можуть випасти з життєвого ритму i перебувати в станi, абсолютно незрозумiлому навколишнiм, близьким родичам.

Сприятливi днi: 28, 2; несприятливi: 30.

ЛЕВ (23.07-23.08)

Велика вiрогiднiсть несприятливого збiгу обставин або невезiння у молодих Левiв. Можливi кризовi ситуацiї, захворювання, травми, поранення. До кiнця тижня вiдносини з оточуючими будуть приходити в норму. Присвятiть час сiм`ї, рiдним i друзям. Завдяки їм все в вашому життi поступово налагодиться. Вихiднi проведiть з родиною.

Сприятливi днi: 2; несприятливi: 1.

ДIВА (24.08-23.09)

Сприятливий тиждень для спiльних заходiв. У вiдносинах з близькими людьми можливе повне взаєморозумiння. Тиждень характеризується визначенiстю, несе доленосне рiшення i подiї. Наполегливий, цiлеспрямований рух вперед обiцяє успiх. Тиждень може бути складним. Ваше становище важке, але не безнадiйне. Можливе протистояння з людьми, вiд яких ви залежите.

Сприятливi днi: 31, 3; несприятливi: 30.

ТЕРЕЗИ (24.09-23.10)

Цей тиждень може бути пов`язаний з безлiччю дрiбних домашнiх справ, що накопичилися. Вам доведеться контролювати свої кошти: попереду додатковi матерiальнi витрати, тому краще до них пiдготуватися наперед. Тиждень перетворення i трансформацiї космiчної енергiї, одкровення, несподiваного повороту. Можливi проблеми з родичами, розлука з братами або сестрами.

Сприятливi днi: 29, 1; несприятливi: 3.

СКОРПIОН (24.10-22.11)

Несприятливий тиждень для остаточного вирiшення спiрних питань i ухвалення важливих рiшень. Скорпiони можуть виявитися не в кращiй формi, але претендувати на особливу до себе увагу. Зустрiч з давнiм другом або подругою може скрасити iснування Скорпiонiв, нагадавши про найщасливiшi днi життя. Тиждень миру i згоди. Скорпiонам буде легко привести людей до взаєморозумiння, тому що сiмейнi, соцiальнi та iншi вiдмiнностi подiбного роду для них майже нiчого не означають.

Сприятливi днi: 30; несприятливi: 31.

СТРIЛЕЦЬ (23.11-21.12)

Тиждень сприятливий для укладення угод. Зiрки передбачають, що Стрiльцям зроблять неймовiрно вигiднi пропозицiї. Плани їхнi можуть сильно змiнитися. Не виключено, що Стрiльцям дуже пощастить в здiйсненнi їхнiх сокровенних задумiв. Сприятливий тиждень для будь-якої дiяльностi. Життєвий потенцiал знаходиться на високому рiвнi, тому Стрiльцi зможуть повною мiрою проявити свої таланти i здiбностi або використати ситуацiю у власних цiлях. Посилиться iнтуїцiя. У вiдносинах з близькими людьми можливi повне взаєморозумiння i встановлення довiрчих вiдносин.

Сприятливi днi: 1; несприятливi: 28.

КОЗЕРIГ (22.12-20.01)

Тиждень характеризується сумнiвами, розкаяннями сумлiння, покаянням. Козероги можуть важко переживати через свої вчинки. Ймовiрно потреба немолодих Козерогiв у визнаннi створить їм багато проблем. Пiдвищена вимогливiсть до оточуючих, зайва претензiйнiсть i педантизм послужать їм погану службу.

Сприятливi днi: 31, 2; несприятливi: 1.

ВОДОЛIЙ (21.01-19.02)

Цей тиждень може стати тижнем спокуси плотi. Водолiїв можуть засмутити невеликi сiмейнi неприємностi або невдалий любовний роман. Спроби зберегти гiднiсть i незалежнiсть в цих ситуацiях у багатьох будуть марними. Водолiї будуть здатнi здiйснювати суперечливi i безрозсуднi вчинки. Багатьом не вдасться вирiшити навiть маленької проблеми.

Сприятливi днi: 30; несприятливi: 2.

РИБИ (20.02-20.03)

Тиждень припускає перемогу над собою, успiхи в справах, любов i радiсть. Ймовiрно, що стан душевного пiдйому супроводжуватиме Риб протягом всього тижня. Риби-жiнки можуть одержати те, чого довго чекали. Багато Риб одержать те, що їм належить. Багатьом вдасться використати подiї тижня собi на користь.

Сприятливi днi: 29; несприятливi: 1.

Хочете швидше дізнаватися про найцікавіші і найважливіші новини?
Приєднуйтесь до наших каналів:
- в TELEGRAM
- у VIBER
- в 
INSTAGRAM
Тут тільки найактульніші відео, новини та історії Чернігова!