Звягельська молодь пронесла національний стяг через все місто



У День Державного Прапора молодь Звягеля пронесла український національний стяг через усе місто. Про таке на сайті Звягельської міськради інформує Управління у справах сім’ї, молоді та спорту м. Звягель та міський Центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх».

Стартувала акція від в’їзного знаку «Звягель», а Меморіал загиблим героям АТО став кінцевою точкою. Команди юнаків та дівчат здолали понад 8 км, естафетою передаючи стяг. Вони зупинялись біля пам’ятних знаків полеглим за України героям та вшановували їх пам'ять.

– Мета акції-пробігу – привернути увагу суспільства до цінності державного символу, посилити віру людей у те, що завдяки героїзму, нескореності і невтомності захисників і захисниць України, державний прапор найближчим часом буде піднятий у кожному населеному пункті, – йдеться у повідомленні.

Відбулася акція за участю представників міського центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх», ліцею з посиленою військовою підготовкою, дитячо-юнацького клубу фізичної підготовки, фахового політехнічного коледжу, Молодіжної ради Звягеля, фахового медичного коледжу, вищого професійного училища, дитячо-юнацької спортивної школи ім. В.П. Єрмакова.

По закінченню пробігу молоді люди передали військовим 95 прапорів, зібраних у рамках акції «Подаруй прапор захисникам».