Сашко з Миколаївщини, який знявся у кліпі Imagine Dragons, підняв український прапор на сцені у Варшаві,- ФОТО



14-річний Сашко з Новогригорівки Миколаївської області підняв український прапор на сцені концерту Imagine Dragons у Варшаві.

Нагадаємо, американський гурт Imagine Dragons зняли кліп, в основу якого покладено історія хлопчика Саші, жителя деокупованого села Новогригорівка Миколаївської області. У кліпі показали історію Сашка, який разом з родино втратив все через війну. Показали і наслідки прильотів у селі.  Пізніше кліп номінували на MTV Video Music Awards в категорії "Відео задля добра".

Як повідомляє "UNITED24", Сашко, який став героєм кліпу Crushed амбасадорів UNITED24, ніколи в житті не був за кордоном, але вже встиг побачити війну та руйнування, втратив дім через російський обстріл. Однак саме у Новогригорівці Сашко зустрів режисера-постановника Тая Арнольда. Тай зняв історію хлопця, і зрештою саме вона лягла в основу кліпу Crushed.

Сьогодні завдяки донору UNITED24, мережі «Аврора», будинок Сашка відбудовують, а сам хлопець замість вибухів слухає круту музику під час своєї першої подорожі в Європу.

- Радіємо, коли мрії здійснюються, а діти можуть хоча б деякий час побути дітьми навіть під час війни,- говориться у повідомленні.