У Краматорську водій вигадав історію, щоб уникнути відповідальності за ДТП



У Краматорську чоловік намагався уникнули відповідальності за скоєне ДТП вигадавши історію про погоню.

Вдень 11 серпня поліцейські отримали виклик про ДТП, яка сталася у Краматорську. Заявник повідомив, що з його автівкою, яку він надав на добу своєму другові в користування, сталася дорожня пригода. Він побачив пошкодження транспортного засобу, коли товариш повернув авто.Про це повідомляє пресслужба патрульної поліції Краматорська та Слов'янська.
"Зі слів товариша, напередодні ввечері на авто ВАЗ скоїла наїзд інша автівка ВАЗ без номерних знаків. Аби притягнути до відповідальності винуватців ДТП, цей чоловік сів за кермо та хотів їх наздогнати. Вже під час переслідування автівка правопорушників ще раз "пом’яла" авто заявника, в’їхала в паркан сусідів та поїхала геть. Наздогнати цих осіб йому не вдалося", - розповіли у пресслужбі.
Яки не свідчення сусідів та відео, яке вони показали поліції, ця версія могла б мати шанс. Як виявилося, трохи раніше поліцію викликали саме сусіди з приводу пошкодження паркану. Вони надали поліцейським відео, де було чутно момент наїзду авто на їхній паркан та видно, як цією вулицею проїхав лиш один транспортний засіб — авто ВАЗ заявника. Інших автівок не було, як і переслідування.
"Вже згодом товариш заявника зізнався, що саме він здійснив наїзд на паркан та поїхав з місця події. А коли дізнався, що до сусідів приїздила поліція, вигадав таку легенду, щоб відвести від себе підозру, уникнути відповідальності та виправдати механічні пошкодження авто перед своїм другом, у якого його брав", - додали патрульні.
Окрім того, за наявними базами патрульні встановили, що чоловік не має права керування транспортним засобом та вже не вперше сідає за кермо.Читайте також:
  • У Слов'янську розшукують очевидців ДТП

Підписуйтеся на наші оновлення у Viber (новости Славянска)

Слідкуйте за нами в Instagram

Та телеграм: https://t.me/news6262