Правоохоронці Закарпаття перевіряють законність перетину кордону колишнім мером Рахова



Слідчі ГУНП у Закарпатській області відкрили кримінальне провадження за фактом перетину державного кордону України екс-мером Рахова.

Про це інформує пресслужба поліції Закарпаття.

За інформацією правоохоронців встановлено, що посадовець скористався службовим становищем та для того, щоб покинути межі України, оформив для себе відрядження до сусідньої Румунії. Офіційно поїздка мала тривати 3 доби, однак до сьогоднішнього дня фігурант так і не повернувся в Україну.

"В поліції кваліфікували такі дії за ч. 3 ст. 332 Кримінального кодексу України. Йдеться про Незаконне переправлення через державний кордон України. Нагадаємо, колишній міський голова міста Рахів Віктор Медвідь перебуває у розшуку за підозрою у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч. 4 ст. 191 та ч. 1 ст. 366 Кримінального кодексу України.", - йдеться у повідомленні

Про втечу за кордон Віктора Медвідя раніше повідомляв журналіст Віталій Глагола. У його дописі в Телеграм йдеться, що екс-очільник Рахова виїхав за межі країни на підставі виписаного самому собі відрядження. 

Підписуйтеся на наш Телеграм-канал та отримуйте новини ще оперативніше!