Найкращі татусі: 5 знаків Зодіаку, які стають не тільки ідеальними чоловіками, а й чудовими батьками



Серед усього зодіакального кола астрологи визначили п'ять знаків, під якими народжуються майбутні ідеальні батьки. Ці чоловіки беруть активну участь у вихованні своїх дітей, проявляють максимум турботи і підтримки, проводячи з ними багато часу.

Телець

У цих чоловіків є дуже цінні риси – терплячість та практичність, завдяки чому їх не лякають жодні дитячи примхи. Їхній залізній витримці можна тільки позаздрити, адже вони можуть зберігати спокій у будь-якій ситуації. Завдяки своєму життєвому досвіду і мудрості татусі-Тельці вкладають у виховання дітей все найкраще.

Примітно, що з дівчатками представники цього знаку завжди ніжні і спокійні, а от щодо хлопчиків можуть проявити трохи суворості.

Діва

Діти для цих чоловіків – завжди на першому місці, заради них вони можуть звернути гори. Вони здатні проявляти суворість, критикувати ті чи інші вчинки близьких, але ніколи при цьому не грублять і не влаштовують сварки.

Нерідко здається, що татусь-Діва надто прискіпливий, але ображатися через це не варто. Така поведінка пояснюється справжньою турботою про майбутнє дітей.

Козеріг

Народжені під знаком Козерога – досить раціональні і практичні татусі. Іноді вони все ж балують дітей, але роблять це в міру. Загалом своє виховання вони націлюють на те, щоб в майбутньому дитина досягла життєвого успіху.

З появою у сім'ї дітей суворі та іноді навіть жорстокі Козероги перетворюються на добрих і лагідних татусів.

Терези

Терези у ролі батьків насамперед намагаються прищеплювати дітям любов до мистецтва, адже самі є справжніми естетами та поціновувачами прекрасного.

Хоча іноді ці чоловіки бувають нерішучими і надто м'якими, але це тільки тому, що вони побоюються чимось нашкодити дитині. Через це діти можуть сідати їм на шиї, але все ж Терези це швидко присікають.

Водолій

Життя за розкладом – точно не для чоловіків-Водоліїв, але це жодним чином не заважає їм бути чудовими батьками. У них живуть дух авантюризму і жага пригод, які тягнуть цих людей куди-небудь, аби тільки не сидіти на місці. Звісно, вони беруть із собою дітей, які складають для них гарну компанію.

Татусі-Водолії не валяються на дивані та не дозволяють лінуватися своїм дітям, тому з ними точно не засумуєш.