В Київському метрополітені повідомили, скільки людей за травень скористались підземкою як укриттям



За травень київським  метрополітеном в якості укриття скористались 92 тисячі людей, серед який 10300 дітей. Загалом в минулому місяці в столиці було 19 ночей, коли лунав сигнал повітряної тривоги.

Про це повідомляє пресслужба  Київського метрополітену.

“Інфраструктура, колектив підприємства та працівники поліції працюють у цілодобовому режимі, аби забезпечити належний рівень безпеки та умов перебування”, - йдеться в повідомленні.

Станції метро обладнані санвузлами, фонтанчиками з водою та стільцями. При необхідності працівники видають ковдри та матраци, але більшість людей приходять з власними. Оскільки на станціях прохолодно, рекомендується подбати про свій комфорт, та взяти теплі речі чи пледи.

Люди в метрополітені під час повітряної тривоги в Києві

“Для пасажирів з маленькими дітьми чергові по станції, за можливості, виділять приміщення де комфортніше перебувати з малюками. 46 підземних станцій столичного метро працюють як укриття у цілодобовому режимі. У разі оголошення сигналу «повітряна тривога» в комендантську годину (із 00:00 до 05:00) прохід на станцію забезпечує працівник поліції. Також не забувайте брати з собою документ, який посвідчує особу, адже правоохоронець перевіряє його при вході”, - нагадають працівники метрополітену.

Нагадаємо, що раніше ми писали про те, що в Києві посадовці разкрадали бюджет, який був виділений на ремонт укриттів. Подробиці за посиланням.

Ще більше важливих, актуальних та перевірених новин Києва, Київщини та України в нашому Telegram-каналі "Головні новини Києва - 44.ua". Долучайтесь.