Житомирським піротехнікам передали благодійну допомогу



З вантажем гуманітарної допомоги до Головного управління ДСНС України у Житомирській області завітали військові капелани. Благодійники передали групі піротехнічних робіт продукти харчування, засоби особистої гігієни, а також захисну амуніцію — наколінники та налокітники.

Фахівці-піротехніки з першого дня повномасштабного вторгнення росії в Україну, розміновують території нашої держави від ворожих боєприпасів. Крім постійної роботи на Житомирщині, вони залучаються до розмінування деокупованих територій Харківщини та Херсонщини. Виконуючи свою небезпечну роботу, запобігають загибелі та травмуванню людей від смертоносного залізяччя на нашій рідній землі.

Сьогоднішній благодійній допомозі варто завдячувати релігійній організації “Християнська Церква “Перемога” у Житомирі, благодійній організації “Братська Фортеця” і міжнародній громадській організації “Останній дзвінок”.

Також напам'ять про знайомство військові капелани подарували першому заступнику начальника ГУ ДСНС України у Житомирській області Олегу Шахраю примірник Біблії на українській мові. Це сучасний переклад з давньоєврейської та давньогрецької мов. Подарункове видання надруковане в Італії.

У свою чергу, рятувальники Житомирщини вручили гостям подяку за співпрацю та допомогу обласним підрозділам ДСНС. Нові друзі закріпили свою дружбу рукостисканням та домовилися й надалі працювати заради спільної перемоги України над ворогом.

ГУ ДСНС України у Житомирській області