З початку року на Донеччині вилучили алкоголю на 19 мільйонів гривень



У Донецькій обласній військовій адміністарції відбулася нарада щодо протидії незаконному продажу алкоголю протягом 4 місяців 2023 року.

Під час наради стало відомо, що протягом 4 місяців поточного року на блокпостах, нарядами сектору реагування патрульної поліції, нарядами поліції у приміщеннях "Нової пошти", а також у торгівельних закладах зареєстровано 1410 фактів вилучення алкогольної продукції.

Про це повідомляється на сторінції Донецької ОВА у Фейсбук.

Зокрема представниками Національної поліції вилучено 183814 літрів алкогольних напоїв на суму понад 19 мільйони гривень.
"В поточному році, прийнятими заходами, правопорушникам антиалкогольного законодавства, після документування їх протиправної діяльності, вручено 143 повістки для прибуття до місцевих територіальних центрів комплектування та соціальної підтримки Донецькій області", - йдеться у повідомленні.
Зазначається, що перевізники намагаються ховати заборонені товари в різних частинах авто. Так, на блок-постах при перевірці транспорту були виявлені спиртні напої: - у багажному відділенні під продуктами харчування – 6 фактів; - у багажному відділенні за фальшивою стіною – 1 факт; - у багажному відділенні за будівельними матеріалами – 1 факт; - у відділі для інструментів вантажного причепа -1 факт; - замасковано під інший товар -1 факт; - у підкапотному просторі -1 факт. Окрім того, порушники намагаються доставити алкоголь за допомогою поштових пересилок через відділення "Нова пошта".Тільки цього року було виявлено 16 таких поштових доставок, де загальний об'єм алкоголю складав більше 50 л. в кожному випадку.  Під час наради було прийнято рішення посилити спільні заходи з виявлення фактів незаконного обігу алкогольної продукції на Донеччині. Окремо необхідно вживати заходів з недопущення продажу алкоголю військовослужбовцям, які виконують завдання на території області.

Читайте також:

  • За тиждень у Краматорському районі виявили 546 літрів спиртної продукції
  • У Слов’янську патрульні виявили заклад, у якому продавали алкогольну продукцію
  • У Краматорську жінка намагалася ввезти спиртне у місто

Підписуйтеся на наші оновлення у Viber (новости Славянска)

Слідкуйте за нами в Instagram

Та телеграм: https://t.me/news6262