Погода у Кривому Розі на місяць: коли очікувати дощ в травні та яким будуть перші дні червня



У травні синоптики прогнозують мінливу погоду у Кривому Розі – на зміну хмарним і дощовим дням приходитимуть теплі та сонячні. 

Про те, якою буде погода у Кривому Розі найближчий місяць, повідомляє 0564.ua, з посиланням на сайт «Gismeteo.ua».

На цьому тижні синоптики прогнозують хмарну погоду, а в неділю – дощ. Завтра, 11 травня, у Кривому Розі ранкове прояснення не зробить великої погоди на фоні похмурого дня в цілому. Опадів не очікується. Вдень повітря прогріється до +17 °C. Швидкість вітру – 7 м/с.

В п’ятницю, 12 травня, чисте небо у другій половині дня зникне за хмарами, але ввечері погода знову проясниться. Без опадів. Стовпчик термометру показуватиме +20 °C. Швидкість вітру – 8 м/с.

В суботу, 13 травня, починаючи з самого ранку й до пізнього вечора, небо у Кривому Розі буде вкрите хмарами. Опадів не очікується. Вдень повітря прогріється до +22 °C. Швидкість вітру – 7 м/с.

В неділю, 14 травня, синоптики прогнозують, що сонце періодично з’являтиметься з-за хмар. Також пройде невеликий дощ. Стовпчик термометру показуватиме +22 °C. Швидкість вітру – 5 м/с.

На наступному тижні три дні дощитиме, але почнеться робочий тиждень з ясного ранку, без опадів. Вдень повітря прогріється до +24 °C. Швидкість вітру – 6 м/с.

У вівторок, 16 травня, хмарна погода протримається у Кривому Розі увесь день. Без опадів. Стовпчик термометру показуватиме +22 °C. Швидкість вітру – 8 м/с.

В середу, 17 травня, очікується хмарна погода і дощ. Вдень повітря прогріється до +19 °C. Швидкість вітру – 10 м/с.

В четвер, 18 травня, хмари, що з'являться на небі у Кривому Розі вранці, протримаються майже увесь день, та лише ввечері погода проясниться. Вночі та вранці опадів не очікується. Удень йтиме дрібний дощ, проте ближче до вечора він закінчиться. Стовпчик термометру показуватиме +16 °C. Швидкість вітру – 8 м/с.

В п’ятницю, 19 травня, хмари вже з ранку вкриють небо, і похмура погода триматиметься у Кривому Розі до кінця дня. До полудня опадів не очікується. У другій половині дня можливий дрібний дощ, який до вечора повинен закінчитися. Вдень повітря прогріється до +19 °C. Швидкість вітру – 7 м/с.

В суботу, 20 травня, буде прекрасний ясний день. Стовпчик термометру показуватиме +22 °C. Швидкість вітру – 5 м/с.

В неділю, 21 травня, буде хмарна погода, без опадів. Вдень повітря прогріється до +22 °C. Швидкість вітру – 5 м/с.

В понеділок, 22 травня, буде похмура погода і йтиме дощ. Стовпчик термометру показуватиме +20 °C.

З 23 по 26 травня опадів не очікується. В ці дні повітря прогріється до 19-23 °C.

На вихідних, 27 та 28 травня, синоптики прогнозують, що сонце періодично з’являтиметься з-за хмар. Також пройде невеликий дощ. Стовпчик термометру показуватиме +26-27 °C.

В понеділок та вівторок, 29 та 30 травня, дощитиме та сонце періодично буде з’являтись з-за хмар. Вдень повітря прогріється до 22-24 °C.

Останній день травня обіцяє подарувати криворіжцям сонячний ясний день. Стовпчик термометру показуватиме +24 °C.

Перші дні літа будуть ясними і теплими. Синоптики прогнозують 2 та 5 червня невеликий дощ, в інші дні опадів не очікується. Вдень повітря прогріється до 27 °C.

Погода у Кривому Розі на місяць: коли очікувати дощ в травні та яким будуть перші дні червня, фото-1