Поціновувачів Лепса підозрюють у бізнесі в росії: що відомо



З'явилпася нова інформація про поціновувачів Лепса у Львові. 

Напередодні, 7 травня, у центрі Львова трапився скандал. Львівський журналіст Роман Гурський побачив біля пам'ятника Міцкевича автівку Range Rover, в якій декілька молодиків голосну слухали музику проросійського виконавця Григорія Лепса. 

Після зауваження один із пасажирів автівки напав на журналіста та намагався вибити з рук телефон. Однак зафільмувати поціновувачів російської музики таки вдалося. 

Після того, як скандал розлетівся мережей один із юнаків записав відео, на якому випачився перед українцями за свої необдумані дії. 

Що відомо про зв'язок хлопців з росією? 

Про зв'язок хлопців з країною-агресором з'ясували журналісти "24 каналу". Вони знайшли офіс, де хлопці орендували приміщення та випитали у охоронця нові деталі. 

Охоронець розповів, що 8 та 9 травня хлопці не працювали. Це може бути пов'язано з вихідними днями у росії. Також чоловік розповів, що хлопці винаймали офіс, щоб "розігрувати російських бабусь". 

Вони начеюто видурюють у них гроші за допомогою махінацій. Правдивість слів охоронця зараз під питанням. 

Що відомо про молодиків? 

Після того, як відео журналіста стало популярним правоохоронці виявили цю автівку. Виявилося, що авто зареєстроване у Дніпрі, а один із молодиків родом з Донецька. 

Після цього парубок, щи намагався вдарити журналіста, вибачився за свої дії та сказав, що приїхав до Львова відпочивати. 

Зауважимо, що після цього хлопцям також вручили повістки. Правда, наразі невідомо, чи з'явилися вони до військкомату. 

Читайте також: Як у Львові шанувальник лєпса приносив вибачення, - ВІДЕО