Тримайте свої таємниці при собі: астрологи назвали гірших подруг за знаком Зодіаку



Не довіряйте їм, бо ніколи не знаєте, коли вони вас зрадять.

Астрологи перерахували найгірших друзів за знаком зодіаку. Вони не вміють зберігати секрети, з ними важко спілкуватися через їхні перепади настрою і вони можуть легко підставити вас у найнесподіваніший момент. Два знаки Зодиаку, з якими вам не варто дружити.

Близнюки

Жінки-Близнюки - дуже складні в спілкуванні люди. По-перше, у них постійно змінюється настрій, а по-друге, ви ніколи не знаєте, де вони брешуть, а де говорять правду. У ролі подруги ці люди дуже підступні, адже вони можуть говорити одне, а насправді думати про щось інше.

Подруга, народжена під знаком Близнюків, може з легкістю зацікавитись вашим чоловіком і використовувати інформацію про сімейні справи в корисливих цілях.

Терези

Терези - це люди, з якими рідко буває легко. Якщо у вас виникли якісь проблеми, ваша подруга-Терези не підтримає і не розрадить - вона буде говорити про щось своє, навіть якщо це не дуже значуще і важливе.

Крім того, жінки-Терези, як правило, не вміють зберігати таємниці, тому якщо ви розповісте їм якісь свої секрети, це неодмінно стане надбанням громадськості.

Астрологи попереджають, що не варто засуджувати всіх жінок-Терезів, але все ж варто бути обережним і стриманим.