Оренда однокімнатної квартири у Києві: ТОП-7 варіантів за 8 000 грн поблизу метро



За даними додатку з пошуку нерухомості Bird, медіана ціни оренди однокімнатної квартири у Києві станом на березень сягає 9 000 грн.

Однак, на сайтах з пошуку нерухомості журналісти 44.ua помітили, що чимало квартир із косметичним чи євроремонтом здаються і дешевше. До того ж, вони розташовані поблизу метро.

Ловіть підбірку ТОП-7 варіантів.

1-кімнатна у Дарницькому районі. До метро - 850 метрів.

8 000 грн

У Дарницькому районі по вулиці Вербицького, 15 здається 1-кімнатна квартира на 1-му поверсі 9-поверхового будинку. ЇЇ загальна площа - 35м2. Зазначається, що квартира укомплектована меблями та технікою. До метро Вирлиця - 850 метрів пішки.

Зверніть увагу, що заселення можливе без тварин.

1-кімнатна у Солом’янському районі. До метро - 10 хвилин пішки

8 000 грн

У Солом’янському районі здається невелика, але затишна смарт-квартира площею 20 м2. Вона знаходиться в ЖК "Смарт Хаус" по вулиці Машинобудівна, 41.

В оголошенні зазначається, що у помешканні немає балкону, зате є велике вікно, за рахунок чого кімната дуже світла. Також є повноцінний санвузол та душ.

Квартира максимально укомплектована технікою та всім необхідним. До метро Берестейська - 10 хвилин пішки.

1-кімнатна у Дніпровському районі. До метро Дарниця та Чернігівська - 10 хвилин пішки

8 000 грн

По вулиці Малишка, 15 здається однокімнатна квартира на 10 поверсі 16-поверхового будинку. ЇЇ площа 35 м2. Зазначається, що в ній є все необхідне для комфортного проживання - двоспальне ліжко, ТБ, кондиціонер , холодильник, бойлер, пральна машинка, балкон засклений, з/в розд. А також розвинена інфраструктура – маркети, банки, ринок, парки та дитячі майданчики. Метро Дарниця, метро Чернігівська – 10 хвилин пішки.

1-кімнатна квартира у Голосіївському районі. До метро Теремки - 10 хвилин пішки

8 000 грн

На Теремках, по вулиці Заболотного, 108 здається 1-кімнатна квартира з ремонтом. Вона розташована на 4 поверсі 14-поверхового будинку. Загальна площа - 37 м2. Зазначається, що є пральна машина, бойлер та інша техніка та меблі. Велика лоджія та чудовий вид на парк. До метро Теремки - 10 хвилин.

1-кімнатна на Троєщині. Дві хвилини до транспортної зупинки

8 000 грн

На Троєщині, на вулиці Будищанській, 7а, в 9-поверховому будинку на другому поверсі здається однокімнатна квартира площею 33 м2. Зазначається, що в квартирі зроблений якісний ремонт. Є склопакети, великий засклений та обшитий деревом балкон.

Сучасні меблі - 2 вбудовані шафи-купе, розкладний диван (з ламелями), робочий стіл, кухонний гарнітур. Із побутової техніки - холодильник, 2 телевізори, пральна машина-автомат, кондиціонер. Чистий під'їзд, кодовий замок, тамбур, броньовані двері. Розвинена інфраструктура – поруч магазини, дитячі та спортивні майданчики. Відмінна транспортна розв'язка – 3 хвилини ходьби до зупинок маршруток, поряд зупинка електрички.

1-кімнатна у Шевченківському районі. До метро Дорогожичі - 3 хвилини пішки

8 000 грн 

Смарт-квартира у Шевченківському районі. До метро Берестейська - 10 хвилин

8 000 грн 

У 5-поверховому будинку на вулиці Юрія Глушко, 2 здається квартира-студія. ЇЇ площа - 35 м2. Є вся необхідна побутова техніка та меблі. Квартира з ремонтом. Броньовані двері, домофон, інтернет.

За адресою вулиця Машинобудівна, 41 здається в довгострокову оренду квартира-смарт.

Квартира укомплектована всіма необхідними меблями і технікою, є кондиціонер, бойлер, диван-ліжко, телевізор, електроплита, холодильник, конвектор, сушка для рушників, пральна машина.

Оптимально для 1-ї людини. На жаль, з тваринами заселятися не можна.

Вас може зацікавити: Продаж та оренда квартир у Києві: якою буде ситуація на ринку нерухомості у 2023