Загорнули труп в килим та вивезли на межі областей: поліція Чернігівщини розкрила моторошне вбивство



Поліцейські встановили особи всіх причетних до вбивства 45-річного чоловіка, тіло якого було знайдено на межі Чернігівської та Сумської областей. Ймовірного вбивцю поміщено до ізолятора тимчасового тримання.

Про це повідомляє пресслужба Нацполіції в Чернігівській області.

Загорнули труп в килим та вивезли на межі областей: поліція Чернігівщини розкрила моторошне вбивство, фото-1

16 березня поблизу пам‘ятної стели на межі Чернігівської та Сумської областей виявлено згорнутий в килим труп. Всередині килима знаходився тяжко побитий чоловік віком від 40 до 50 років з ножовими пораненнями у грудях. Також на місці події правоохоронці виявили та вилучили низку речових доказів.

Потерпілим виявився 45-річний безробітний чоловік з Конотопа Сумської області, із законом не конфліктував, проте зловживав спиртними напоями.

Згодом оперативники з’ясували, як та з ким потерпілий провів останній день свого життя. Чоловік ще з трьома знайомими, також мешканцями Конотопа та району, відзначали день народження одного з них.

У процесі святкування між двома гостями виник конфлікт. Чоловіки побилися. До бійки невдовзі приєднався третій гість, який і вдарив потерпілого ножем в область серця. Поранення виявилося смертельним.

Сподіваючись приховати сліди злочину та уникнути покарання, причетні до вбивства загорнули труп у великий килим і автівкою одного зі спільників вивезли на межу двох областей.

Загорнули труп в килим та вивезли на межі областей: поліція Чернігівщини розкрила моторошне вбивство, фото-2

В процесі проведення слідчих дій поліцейські вилучили знаряддя злочину – ніж, автівку, якою вивозили труп, та низку інших речових доказів. Також виявлено та вилучено понад 120 набоїв до автоматичної зброї та артилерійський порох, які зберігав у своєму помешканні один з цих чоловіків.

Ймовірного вбивцю, 35-річного мешканця Конотопського району, поліцейські затримали в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. Цей чоловік зізнався у скоєному, його спільники віком 42 та 47 років також надали правдиві свідчення.

Наразі тривають слідчі дії у кримінальному провадженні, відкритому слідчим Бахмацького відділення Ніжинського районного відділу поліції під процесуальним керівництвом Ніжинської окружної прокуратури за частиною 1 статті 115 Кримінального кодексу України (умисне вбивство). За такі діяння законом передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на строк від семи до п’ятнадцяти років.

*  *  *

Приєднуйтесь у Viber та Telegram до спільноти "Чернігівський Фонтан", де тільки найактульніші новини та історії нашого міста.