Афіша Театру імені Лесі Українки на 23-26 березня



НОВА СЦЕНА КАМЕРНА ЗАЛА (вул. М. Лисенка, 24)

23 березня, 18:00 – «У РИТМІ ВАЛЬСУ», концертна програма в виконанні струнної групи оркестру під керуванням зас. артиста України О. Володіна та артистів драми.

Цей концерт для тих для тих, хто закоханий у вальс, у цей вічно юний танець, чарівності якого вже два століття підкорюється весь світ. Вальс зближує, зачаровує і надихає. Люди всіх національностей, віку та віросповідань за допомогою вальсу без жодних перекладачів легко знаходять спільну мову. Цей великий маг і чарівник супроводжує нас і в хвилини радості, і в хвилини смутку.

ОСНОВНА СЦЕНА (пл. 250 річчя міста, 2)

24 березня, 18:00 – ПРЕМ’ЄРА! «ХТО Я Є?», театральна провокація на 1 дію (18+) за п’єсою Славомира Мрожека «Емігранти».

Прем’єрою цієї вистави-провокації Театр ім. Лесі Українки відкриває новий театральний простір – «Сцену на сцені». Глядачі будуть знаходитись не в залі, а сидіти на стільцях безпосередньо на сцені поряд з акторами, задіяними у виставі.

Це вистава для тих, хто любить думати у театрі. У ній всього два персонажі, але увага глядачів ні на хвилину не відривається від їхньої гри. Такі різні та схожі одночасно. Вони замкнені життєвими обставинами у невеликій кімнаті у чужій їм країні. Кожен із них вірить, що зможе за бажання вирватися з цієї пастки долі. Але поки що їм потрібно співіснувати разом. Можливо, це дуже надовго, якщо не все життя.

25 березня, 16:00 – Прем’єра! «МИШОЛОВКА. ВБИВСТВО НА КАЛВЕР-СТРІТ», детектив на 2 дії за п’єсою Агати Крісті.

Дія вистави відбувається в Англії 50-х років минулого століття до Англії. У пансіоні який тільки що відкрила молода родина Релстонів у передмісті Лондона починають збиратися гості. Але через снігопад і заметіль будинок через деякий час виявляється відрізаним від світу. Однак, незважаючи на погодні умови, до пансіону добирається сержант поліції Троттер і повідомляє, що за цією адресою може статися вбивство. Вбивцею може бути будь хто з гостей пансіону і навіть його володарі…

26 березня, 11:00 – «БРЕМЕНСЬКІ МУЗИКАНТИ», музична казка (5+) за мотивами казки братів Грімм.

Відомі наувесь світ артисти – Трубадур та його друзі Осел, Кіт, Пес і Півень – зіграють для вас веселу історію з неймовірними пригодами про те, як Принцеса, незважаючи на заборону татуся Короля та на підступи лихих лісових розбійників, боролася за щастя із коханим. І не тільки зіграють, а ще і заспівають, і станцюють.

26 березня, 16:00 – «МЕТОД ГРОНХОЛЬМА», вистава-співбесіда (18+), за п’єсою Жорді Гальсерана

Опинившись одночасно на одній співбесіді, чотири претенденти на високу посаду розуміють, що їх втягнуто у захоплюючу детективну гру. Та чи варто вбивати в собі людяність і все хороше заради поста топ-менеджера в престижній компанії?Не рекомендуємо дивитися особам, молодшим за 18 років.

Телефон для довідок: (068) 680 74 30