16 березня у Чернівецькій області очікується погіршення погодних умов



Сьогодні Чернівецька ОВА попередила про погіршення погодних умов по області.

За прогнозами синоптиків 16 березня на території Чернівецької області буде хмарно з проясненнями. Передбачаються опади у вигляді мокрого снігу та дощу впродовж усього дня. Місцями можливе налипання мокрого снігу.

Вітер 7-12 м/с.

Якщо виникла складна ситуація на автодорозі, телефонуйте на "гарячі лінії":

Дністровський район: +380663938459.

Чернівецький, Вижницький райони: +380967177502.

Поліцейські радять водіям обмежити швидкість руху, дотримуватися безпечної дистанції, уникати різкого гальмування та ризикованих маневрів. 

Якщо на вашому авто вже літня гума або ви не впевнені в технічному стані автомобіля – не виїжджайте. Краще скористайтеся послугами громадського транспорту чи таксі.

Також звертають увагу пішоходів на те, що на слизькій дорозі досить складно вчасно загальмувати і зупинити автомобіль. Переходьте вулицю лише в призначених для цього місцях, попередньо переконавшись, що поблизу немає рухомих транспортних засобів. Щоб бути більш помітними для водіїв – подбайте про флікери на одязі.

Нагадаємо, ще на початку тижня синоптики прогнозували на четвер зниження температури та дощ з мокрим снігом. Вже вчора на вулиці стало значно холодніше та посилився вітер.

Ще не підписані на наш Telegram канал? Зробіть це зараз

Слідкуйте за нашими оновленнями у Viber (новини Чернівців)