П’яним врізався на авто у паркан, а потім порізав ножем двох сусідок: поліцейські затримали мешканця Звягеля



Пошкодив паркан, а потім завдав ножових поранень двом жінкам: поліцейські затримали 56-річного мешканця Звягеля, який підозрюється у скоєнні тяжкого злочину.

Про це 13 березня повідомили у поліції Житомирської області із посиланням на Звягельський райвідділ. 

Так, інформація про завдання тяжких ушкоджень двом мешканкам Звягеля надійшла до поліції звечора 10 березня. Попередньо, кілька годин тому 51-річна місцева мешканка телефоном повідомила правоохоронцям, що її сусід, перебуваючи у нетверезому стані, керуючи автівкою, пошкодив її паркан. Між сусідами виник конфлікт, патрульні поліцейські, які виїхали на виклик, встановили місцезнаходження нетверезого водія та склали стосовно нього адмінпротокол. 

Через певний час винуватець дорожньо-транспортної пригоди, 56-річний місцевий мешканець, прийшов “на розбірки” до помешкання заявниці. Між ними виник конфлікт, у ході якого чоловік наніс жінці та її 22-річній доньці численні ножові удари. Жінкам вдалося видворити нападника з будинку та викликати “швидку”. Постраждалих з тяжкими ушкодженнями госпіталізували до реанімаційного відділення. 

Правоохоронці розшукали та затримали підозрюваного неподалік його помешкання. Наразі йому оголошено про підозру, кваліфікація статті - замах на вбивство. Чоловік перебуватиме під вартою на термін 60 діб.