«Упав на плитку і не підвівся»: форвард «Шахтаря» розповів, як нокаутував нахабного росіянина у турецькому готелі



Форвард донецького "Шахтаря" та збірної України Данило Сікан розповів, як побився з росіянином у турецькому готелі під час зимових зборів.

«Упав на плитку і не підвівся»: форвард «Шахтаря» розповів, як нокаутував нахабного росіянина у турецькому готелі

Про інцидент футболіст розповів в інтерв'ю офіційному YouTube-каналу Шахтаря.

За словами Сікана, росіянин, який мешкав у тому ж готелі, що і гравці "Шахтаря", почав навмисно провокувати його та співробітника донецького клубу.

«Це було ввечері. Я йшов із Ромою Терновим, який займається взуттям. Він був із дітьми, з дружиною. Бачить, що ми Шахтар із України і вигукнув: „Спартак чемпіон“. Я цього моменту не почув. Рома сказав мені, що він кричав. А я ще на початку зборів казав, що якщо ні з ким із росіян не поб'ємося, то можна вважати, що збори провалено», — розповів Сікан.

Український форвард додав, що після цього представник країни-агресора не зупинився і продовжив нахабніти та нагнітати ситуацію.

«Розвертаюсь, починаю говорити. Рома мені каже: «Чекай, Сік. Тут же діти». І тут ми чуємо, що хтось російською говорить, кричить. Дивлюся — це вони. Петрович каже: «Це російський чудак». Я відсів, бо була б бійка. Я вже на низькому старті, бо це така бидлота. Не дозволю, щоб так поводилися в готелі чи ще десь.

Сидимо. Він уже пішов у свій номер із друзями, жінками чи не знаю з ким. Бачить, що ми сидимо осторонь. І ми дивимося на нього. Він кричить: «Спартак — чемпіон, Росія — forever». Я одразу встаю, підходжу. Слово за слово, я даю йому ляпас. Він упав на плитку, намагався підвестися, але йому не вдалося. А через день їх вигнали з готелю", — підсумував Сікан.