Ситуація залишається напруженою. На Донеччині ЗСУ відбили понад 100 атак росіян



Попередня доба стала першою з 24 лютого 2022 року, коли на Донеччині не постраждало жодного цивільного. Але ситуація залишається напруженою.

Про це повідомив голова Донецької ОВА Павло Кириленко.

На Донецькому напрямку вночі росіяни завдали ракетного удару по Мемрику Новогродівської ТГ — пошкодили 3 будинки. Зранку двічі під обстріл потрапила Авдіївка: снаряди влучили на територію трьох вулиць та на околиці АКХЗ. В Очеретинській громаді під вогнем опинилися Красногорівка і Кам'янка, в Курахівській — Курахове і Курахівка.

На Горлівському напрямку росіяни інтенсивно стріляли по Костянтинівці: внаслідок 5 обстрілів пошкоджено 18 будинків та школу. Гучно було на околицях Часовоярської і Торецької громад. У Соледарській громаді пошкоджено 5 будинків у Васюківці та 4 у Федорівці.

На Лисичанському напрямку зафіксовано 10 прильотів по Торському і Зарічному Лиманської громади.

У Генштабі також зазначили, що зараз окупанти основні зусилля зосереджують на веденні наступальних дій на Куп’янському, Лиманському, Бахмутському, Авдіївському та Шахтарському напрямках.

"Загарбники продовжують безуспішні наступальні дії в районах Оріхово-Василівки, Дубово-Василівки, Бахмута, Кам’янки, Авдіївки та Мар’їнки Донецької області. Минулої доби наші захисники відбили понад 100 атак противника на зазначених напрямках", - повідомляють військові.

ЧИТАЙТЕ нас в Телеграм-каналі Маріуполь 0629

НАДСИЛАЙТЕ свої повідомлення в Телеграм-бот 0629

ОБГОВОРЮЙТЕ новини в нашій групі Фейсбук - Маріуполь Місто-герой

ДИВІТЬСЯ нас на YouTube