Придбати квартиру в Миколаєві: варіанти з ціною не більше 650 тисяч гривень ФОТО



Придбати квартиру в Миколаєві.

У Миколаєві власники квартир та рієлтори пропонують чимало варіантів житла для продажу. Редакція сайту 0512.uaпропонує підбірку пропозицій, ціни яких не перевищують 650 тисяч гривень.

Однокімнатна квартира за 663 370 гривень

В мікрорайоні ЮТЗ у п’ятиповерховому будинку продається однокімнатна квартира. Квартира загальною площею 33 м2 розташована на третьому поверсі. Санвузол суміжній, опалення централізоване, наявні меблі.

Помешкання знаходиться у житловому стані. Зазначається, що у пішій доступності вся інфраструктура.

Подробиці ТУТ.

Однокімнатна квартира за 599 251 гривень

Придбати квартиру в Миколаєві: варіанти з ціною не більше 650 тисяч гривень ФОТО , фото-1

По вулиці Шевченка,1 продається однокімнатна квартира на третьому поверсі трьохповерхового будинку. Має загальну площу 32.6 м2. Квартира потребує ремонту. Замінено стояк каналізації, встановлено металопластиковий балкон та вікно на кухні, є газова колонка.

Зазначається, що квартира продається без комісії для покупця.

Подробиці ТУТ.

Однокімнатна квартира за 589 662 гривні

На вулиці Театральній у п’ятиповерховому будинку на першому поверсі продається однокімнатна квартира. Квартира розташована у середині теплого цегляного будинку. Зазначається, що балконний блок вже поміняний, колонка – автомат, на вікнах встановлені ґрати. Меблі залишаються за домовленістю.

Поруч з домом є парк, магазини.

Подробиці ТУТ.

Однокімнатна квартира за  552 808 гривень

У мікрорайоні Казарського у десятиповерховому будинку на шостому поверсі продається однокімнатна квартира загальною площею 37м2. Зазначається, що квартира розташована в середині дома, тому у ній тепло та затишно. Кімната з нішою, зберігається багато місця для шафи, або ліжка. Гарний вид з вікна на річку. Вікна замінені, балкон засклений столяркою. Жилий стан, але потребує ремонту. Всі меблі і техніка залишаються в квартирі.

Подробиці ТУТ.

Двокімнатна квартира за 518 415 гривень

По вулиці Генерала Карпенка, 57 у п’ятиповерховому будинку на третьому поверсі продається двокімнатна квартира загальною площею 44,7 м2. Квартира обладнана балконом. Зазначається, що стан квартири задовільний. Опалення централізоване.

Пропозиція від власника.

Подробиці ТУТ.