Три імені, які носять найжадібніші чоловіки: не називайте так хлопчика



Ім'я кожної людини несе в собі одну з панівних особистісних рис. Те, як називають людину, значною мірою може вплинути на характер та поведінку чоловіка.

До прикладу, представники чоловічої статі, названі окремими іменами ніколи не стануть витрачати кошти, хай би скільки їх у чоловіка не було.

Роман

Ці представники сильної статі часто досягають успіху та заможності, тож готові витрачати кошти задля підтримання власного іміджу та репутації в очах інших людей. Роман не шкодуватиме грошей на модні та нові автівки, костюми та телефони.

Але всі ці витрати будуть виключно егоїстичними, адже навіть за каву в кафе другій половинці прийдеться платити самій. І у ставленні до дітей ці чоловіки теж щедрістю не вирізняються, привчаючи їх до жорсткої економії на всьому.

Костянтин

Володарі цього імені теж потрапили у список скупердяїв. Кожна копійка буде вираховуватись ними, але якщо хтось назве їх дріб'язковими, то їхня образа не знатиме меж. Кожна куплена філіжанка кави чи квіточка для другої половинки пам’ятатиметься на все життя.

Дмитро

Ці жадібні чоловіки стають такими нерідко ще з дитячих років через скрутне фінансове становище. Подорослішавши, вони хочуть все і одразу ж, але лише для себе. Дмитро тремтітиме над кожною копійкою і не поділиться зайвою гривнею ні з дітьми, ні з другою половинкою.

Разом із цим є ймовірність, що щира та душевна розмова зможе внести корективи в жадібний характер цих чоловіків.

Читайте також: На Сонці вируватиме справжній шторм: найбільш небезпечні дати магнітних бурь у березні

Коли грошей зовсім мало: рецепт супу з макаронами та горошком