Гості з'їдять все до шматочка: незвичайний салат з капусти й мандаринів



Холодними зимовими днями завжди хочеться чогось смачненького. Для того, аби задовольнити свої гастрономічні потреби ідеально підійде незвичайний салат з капусти й мандаринів. Такий салат може слугувати як окрема страва або ж ви можете подати його до гарніру, що надасть ще більшої пікантності вашому кулінарному шедевру.

Інгредієнти:

  • червонокачанна капуста - 0,5 кочана;
  • мандарини - 1-2 шт.;
  • оливкове масло - 2 ст.л.;
  • укроп;
  • сіль;
  • можна додати насіння кунжуту або гарбуза.

Спосіб приготування

1. Зніміть з капусти верхні листки, а сам кочан розріжте й нашинкуйте.

2. Почистіть мандарини так, щоб на них не було білих ниток. Розділіть фрукти на дольки й наріжте їх невеликими шматочками.

3. Помийте й наріжте зелень.

4. Якщо ви будете додавати насіння кунжуту або гарбуза, спочатку обсмажте їх на сухій сковорідці.

5. Змішайте все в мисці й заправте маслом.

Смачного. Повірте, салат стане не тільки смачною, а й естетичною прикрасою вашого столу.